Αρχική | Το σχολείο μας | Νέα | Χρήσιμοι Σύνδεσμοι | Επικοινωνία

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ "ΝΟΤΕΣ"

Γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες το Nοσοκομείο
23/12/10

Με τις ευχάριστες νότες Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών γέμισε χθες το πρωί το Νοσοκομείο καθώς οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου επισκέφτηκαν το χώρο και τραγούδησαν στο προσωπικό αλλά και τους ασθενείς δημιουργώντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.


Συνολικά 30 μαθητές είπαν τα κάλαντα στο Διοικητή του Νοσοκομείου και τραγούδησαν στους διαδρόμους του Ιδρύματος κάνοντας έστω και για λίγο τους ασθενείς να ξεχάσουν τον πόνο τους και να μπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Ιδιαίτερος ήταν ο ενθουσιασμός από το προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες του νοσοκομείου οι οποίοι υποδέχτηκαν με χαρά τους μικρούς καλλιτέχνες.

«Θέλαμε να συμβάλουμε και εμείς στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών καλλιεργώντας παράλληλα την κοινωνική ευαισθησία στους μαθητές», τόνισε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αντώνης Γεβετζής. Μάλιστα ο ίδιος υπογράμμισε πως στόχος των παιδιών ήταν να δείξουν πως εκτός από το να έχουν διεκδικήσεις για το μέλλον της παιδείας έχουν επίσης και τη θέληση να συμπαρασταθούν στους ανθρώπους αυτούς, που για λόγους υγείας θα βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους τις μέρες των Χριστουγέννων και να ελαφρύνουν τον πόνο τους.

 

 
© 2008 Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου