Αρχική | Το σχολείο μας | Νέα | Χρήσιμοι Σύνδεσμοι | Επικοινωνία

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Εκδήλωση για τη στήριξη μαθητών με οικονομικά προβλήματα
18/09/12 Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και ανθρωπιάς ανοίγει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 ο Δήμος Ρεθύμνου.
 
Ο δημοτικός κήπος από τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής θα μεταμορφωθεί σε ένα χώρο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά με αποκορύφωμα τη μουσική και χορευτική εκδήλωση την οποία θα πραγματοποιήσουν το Μουσικό Σχολείο και η Φιλαρμονική του Δήμου.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά όπως κλόουν, εικαστικά εργαστήρια, γλυκείες αλχημείες και πολύ παιχνίδι.

Ο Δήμος Ρεθύμνου (τμήμα Παιδείας, ΚΕΔΗΡ, ΝΠΔΔ Κοινωνικές Δομές - Φιλαρμονική) με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου, του Κέντρου Νέων, των Εικαστικών Εργαστηρίων, και της  Ένωσης Γονέων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Στόχος των διοργανωτών είναι η στήριξη των μαθητών του Δήμου με σοβαρά οικονομικά προβλήματα στις παρούσες δύσκολες συγκυρίες.
 
Η συγκεκριμένη αποτελεί τμήμα σειράς ανάλογων δράσεων με πρωτοβουλία του δήμου προκειμένου να βοηθηθούν οι αδύναμοι οικονομικά μαθητές και οι οικογένειες τους και τη φετινή σχολική χρονιά.
 
Οι διοργανωτές μας καλούν όλους το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στις 17.00 στο Δημοτικό Κήπο να διασκεδάσουμε εκφράζοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση μας.

 

Γέμισε ανθρωπιά ο δημοτικός κήπος του Ρεθύμνου!
23/09/12 GOODnet.gr

Πλήθος ρεθυμνιωτών βρέθηκε την Κυριακή στο δημοτικό κήπο του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο δήμος για τη στήριξη μαθητών με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πληρώνοντας ένα συμβολικό αντίτιμο οι πολίτες του Ρεθύμνου έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους αδύναμους οικονομικά μαθητές και στις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα "γεύτηκαν" το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου, του Κέντρου Νέων, των Εικαστικών Εργαστηρίων και της  Ένωσης Γονέων.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του δήμου Ρεθύμνου η οποία όπως μαθαίνουμε θα έχει και συνέχεια…

 
© 2008 Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου